LOGO
LOGO

Urnesten

Urnesten i alle forskellige former

Med tætte forbindelser til professionelle stenhuggere kan vi hjælpe dig til at finde den urnesten, der afspejler den afdødes ånd og liv på bedste måde. Vi er til for dig og er der når og hvor, du har brug for os.

Når du vælger at samarbejde med os, er der ikke den ting der er for lille eller for stor til, at du kan dele den med os. Hos os er respekt og empati en selvfølge og vi er en samarbejdspartner du kan have tillid til. Vi er til for dig og derfor kan du dele alle dine tanker med os. Også det økonomiske, der er en svær del af planlægningen, men også en nødvendighed.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god og respektfuld behandling, samt et højt kvalitetsniveau på urnesten til fordelagtige priser.

Kontakt os og hør mere om urnesten 

Du er velkommen til at kontakte os og få en personlig snak om dine muligheder. Også inden en aftale indgås. Med stor erfaring fra blandt andet Skjern, Tarm, Varde, Ølgod, Tistrup & Outrup varetager vi opgaver i hele Jylland.

Du kan kontakte os 24 timer i døgnet.

Husk at læse mere om vores ydelser inden for: begravelsergravstenbegravelseshjælpbisættelse og dødsfald - vi er din bedemand.